CNC-PLASMALEIKKURI

Oman leikkauskoneen avulla tehostat tuotantoasi ja voit vastata paremmin asiakkaiden nopeisiin tarpeisiin. Oma leikkauskone on ensiarvoisen tärkeä teräsrakenteita valmistaville ja teollisuuden kunnossapitoa tekeville yrityksille. Hicut plasmaleikkureiden hankintahinta ja ominaisuudet onkin suunniteltu silmällä pitäen pk-yritysten tarpeita.

Lisätietoa

050 3248418 tai
050 4499693

PLASMACUT-2000

Modulaarisesta Plasmacut-2000 tuotesarjasta voit kustomoida yrityksesi tämän hetkisiä tarpeita vastaavan koneen, joka kasvaa tarvittaessa yrityksesi ja tarpeidesi mukana.

 

Plasmacut koneen siltaa on tarjolla vakiona kahta eri leveyttä. Nimellisleikkuualueiltaan 2200 mm ja 2700 mm leveät mallit. Koneen siltaan integroitu tekniikka mahdollistaa koneen X-akselin suuntaisen rungon vapaan kustomoitavuuden. Hicut tekniikkapaketti soveltuu myös erinomaisesti vanhojen koneiden päivitysprojekteihin.

 

Koneen x-akselin suuntainen runko on modulaarinen ja voit valita koneen pituuden 1,5 metrin askelin 1500 mm ja 12 000mm väliltä. Konetta voidaan helposti myös jatkaa myöhemmin.

 

Ohjaus on toteutettu PC-pohjaisella ohjelmistolla, joka on Nestix yhteensopiva. Ohjaus PC voidaan yhdistää suoraan asiakkaan lähiverkkoon, jolloin tiedonsiirtoon suunnittelun ja tuotannon välillä ei tarvita erillisiä muistitikkuja tai muita vastaavia menetelmiä.

 

Hicut plasmaleikkurit ovat CE-merkittyjä, turvallisia ja toimiviksi todettuja. Plasmaleikkurimme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tehosta tuotantoasi

Nopea takaisinmaksuaika
Nopea avaimet käteen -toimitus

Nestix-yhteensopiva

YHTEYDENOTTO / JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ